Partners

Wat onze softwarepartners gemeen hebben, is: zij leveren functionele platformen. In tegenstelling tot puntoplossingen, kan je met de uitgebreide frameworks van deze platformen diverse use cases binnen je organisatie invullen. Dit levert je verschillende voordelen op, zoals:

  • lagere kosten voor aanschaf en onderhoud;
  • lagere beheerkosten door hergebruik van functies en kennis;
  • rationalisatie van je architectuur door het voorkomen van puntoplossingen met overlappende functionaliteit;
  • toekomstvastheid omdat nieuwe functionele componenten snel toegevoegd kunnen worden aan het framework;
  • flexibiliteit door snelle realisatie van nieuwe use cases.
QuoVadis-logo

QuoVadis

QuoVadis biedt certificaten aan op smart cards, tokens en High Security Modules(HSM)

Pitney Bowes

Pitney Bowes

Pitney Bowes staat bekend als leverancier van de DOC1/EngageOne Suite voor creatie en distributie van klantcommunicatie. Minder bekend is dat Pitney Bowes zich in de afgelopen jaren op het gebied van Marketing Automation geprofileerd heeft. Sterker nog: het samenvoegen van beide domeinen tot één geïntegreerde Customer Engagement Hub staat op de roadmap en wordt consequent vooraan gedreven.

Intelledox

Intelledox

Intelledox helpt organisaties om bedrijfsprocessen te digitaliseren door middel van slimme webformulieren (Infinity SmartForms), CRM/line of business integratie, documentautomatisering en datatransformatie.

Intarsys logo

Intarsys

Intarsys levert een uitgebreid signing software platform voor in-huis oplossingen. intarsys AG is een toonaangevende fabrikant van geavanceerde softwareproducten en -componenten van hoge kwaliteit voor het maken en monitoren van elektronische handtekeningen, zegels en tijdstempels voor elektronische identificatie (eID), voor documentcontrole en conversie naar PDF / A en voor voor bewaarde lange tijd archivering van digitale documenten. intarsys biedt oplossingen met de hoogste technische standaard voor alle erkende besturingssystemen

Compart-Logo

Compart

De core-competentie van Compart is haar uitgebreide kennis over (print)dataformaten en hoe je ze binnen de context van outputmanagement kunt converteren of transformeren. Om deze core heen realiseerde Compart een indrukwekkend raamwerk voor regie en controle van outputprocessen.