Ontzorg klanten met interactieve video’s

Maak het je klanten makkelijk. Interactieve, gepersonaliseerde video helpt ze net als een medewerker met vragen en andere zaken.

Realtime klantdata

De gezondheidszorg verandert snel. Wil je verzekerden en patiënten goed geïnformeerd houden, dan is duidelijke en snelle communicatie over individuele wijzigingen essentieel. Maar hoe bereik je dat? Met interactieve video’s.

Via persoonlijke video’s bereik je patiënten en verzekerden beter en sneller. Doordat deze slim gebruik maken van realtime klantdata, wordt persoonlijke informatie vlot aangereikt. Denk aan; informatie over afspraken, behandelingen of proactieve programma’s. Maar ook kan de klant in zijn video terecht voor tevredenheidsonderzoeken, uitleg over rekeningen, het verbruik van het eigen risico of het snel plannen van afspraken. Ze krijgen interactieve keuzemogelijkheden te zien, gebaseerd op hun eigen gegevens die direct in verbinding staan met de database.

De communicatiemedewerker aan het stuur

Het kunnen bewerken van de video en de koppeling met de aanwezige klantcommunicatiesystemen zorgt voor grip, flexibiliteit en snelheid. Onze video-oplossing maakt slim gebruik van unieke klantdata. Wil je meer weten over hoe interactieve, gepersonaliseerde video’s werken? Lees dan hier verder.

Voordelen van interactieve video:

  • Verhoogde klanttevredenheid, Net Promoter Score en Customer Effort Score
  • Hogere omzet uit extra producten of diensten
  • Minder vragen voor callcenters of webcare teams
  • Minder afhankelijkheid van externe bureaus
  • Een snellere realisatie van video’s in elke fase van de customer journey

 

Meer voorbeelden uit de gezondheidszorg zien? Kies hieronder uit:
Uitleg rekening
Offerte op maat

Verlenging polis

Wil je weten hoe het EngageOne Video-platform werkt en welke features het heeft?
Bekijk de Director Demo, of bekijk hier de algemene uitleg over EngageOne Video.

Maak direct een afspraak en vul dit contactformulier in.