Ontdek de nieuwe generatie digitale formulieren

 

Tijdens het invullen van formulieren worden we nog regelmatige geconfronteerd met papieren documenten, irrelevante vragen en dubbele invoer van gegevens. Veel documenten zijn vaak niet geschikt voor mobiel gebruik, wat lastig is in het huidige ‘mobile first’ tijdperk. Wil je snel deze handmatige processen terugdringen? En digitale formulieren online aanbieden in een volledig digitale procesverwerking? Dan helpen wij je graag met ons platform voor omnichannel klantcommunicatie.

 

Voordelen van het Infiniti-platform voor digitale formulieren:

  • Mobiele en schaalbare formulieren voor online-omgevingen, portals of apps
  • On- en offline synchronisatie
  • Formulieren met vooraf ingevulde klantgegevens
  • Geen onnodige vragen in formulieren
  •  Veilige processen die voldoen aan compliancy procedures
  • Oplossingen voor elektronische handtekeningen
  • Integratie met systemen, zoals: CCM, CRM, ECM en webcontent management

 

Gebruik Infiniti, verlaag je jaarlijkse operationele kosten en verbeter je customer effort score.

Wat doet het platform?

Infiniti is een software-oplossing die gebruik maakt van ‘slimme’ documenten. Deze intelligente formulieren passen zichzelf automatisch aan. Dit doen ze op basis van eerder gegeven antwoorden en een koppeling met een database waarin de unieke gegevens van de klant staan. Dit zorgt ervoor dat aanvragen of digitale formulieren met al bekende persoonlijke gegevens worden getoond. Hierdoor hoeft de klant alleen nog de écht relevante vragen in te vullen. Infiniti gaat veel verder dan simpelweg documenten digitaliseren.

Bijvoorbeeld: Als een klant het formulier opent, laat het gelijk zijn klantnummer, naam, adres, postcode en andere al bekende gegevens uit de database zien. Als hij verderop aangeeft dat hij alleenstaand is, krijgt hij geen vragen te zien over partnergerelateerde zaken.

Het platform is daarom altijd relevant en bevat geen ruis of onnodige vragen. Het is sneller en klantvriendelijker, compleet digitaal en zeer mobiel vriendelijk. Maar natuurlijk zijn de formulieren ook nog steeds gewoon uit te printen.

 

Neem contact op

Wil je direct een video zien waarin verbeteringen rondom het afsluiten van een levensverzekering worden uitgelegd? Bekijk dan hier het voorbeeld. Of maak direct een afspraak en vul onderstaand contactformulier in.