Ontdek de nieuwe generatie digitale formulieren

 

Tijdens het invullen van formulieren worden we nog regelmatige geconfronteerd met papieren documenten, irrelevante vragen en dubbele invoer van gegevens. Veel documenten zijn vaak niet geschikt voor mobiel gebruik, wat lastig is in het huidige ‘mobile first’ tijdperk. Wil je snel deze handmatige processen terugdringen? En digitale formulieren aanbieden in een volledig digitale procesverwerking? Dan helpen wij je graag met ons platform voor omnichannel klantcommunicatie: Infiniti.

Voordelen van digitale formulieren:

  • Mobiel en schaalbaar voor online-omgevingen, portals en apps
  • On- en offline synchronisatie
  • Vooraf ingevuld met klantgegevens
  • Geen onnodige vragen
  • Veilige processen die voldoen aan compliancy procedures
  • Ondertekenen met een digitale handtekening
  • Integratie met veel systemen, zoals: CCM, CRM, ECM en webcontent management

 

Maak gebruik van digitale formulieren, verlaag je jaarlijkse operationele kosten en verbeter je customer effort score.

Wat doet het platform?

Infiniti is een software-oplossing die ‘slimme’ formulieren creëert die zichzelf aanpassen. Dit doen ze op basis van eerder gegeven antwoorden en een koppeling met een database waarin de unieke gegevens van de klant staan. Dit zorgt ervoor dat aanvragen en formulieren al met persoonlijke gegevens worden getoond. Hierdoor hoeft de klant alleen nog de écht relevante vragen in te vullen. Onze oplossing gaat dus veel verder dan simpelweg documenten digitaliseren.

Als een klant het formulier opent, laat het gelijk zijn klantnummer, naam, adres, postcode en andere al bekende gegevens uit de database zien. Als hij verderop aangeeft dat hij alleenstaand is, krijgt hij geen vragen te zien over partnergerelateerde zaken.

Deze ‘Next Gen formulieren’ zijn daarom altijd relevant en bevatten geen ruis of onnodige vragen. Ze zijn sneller, klantvriendelijker, compleet digitaal en zeer mobiel vriendelijk.

Neem contact op

Wil je direct een video zien waarin verbeteringen rondom het afsluiten van een levensverzekering worden uitgelegd? Bekijk dan hier het voorbeeld.
Of neem contact met ons op via onderstaand formulier als je meer wilt weten.