Intelledox komt als leider uit de bus in Aragon rapport over Workflow en Content Automation

Bij Document Dialog zijn wij altijd op zoek naar goede leveranciers die wij in de Benelux kunnen vertegenwoordigen. Mede daarom hebben wij in 2017 gekozen voor Intelledox. En ook nu weer zijn wij niet geheel verkeerd geweest, want Aragon benoemt Intelledox in zijn rapport over Workflow and Content Automation (WCA) als een van de leiders in dit vakgebied. Een hele mooie positie!

Agile

Door Aragon Research is er onlangs een rapport uitgebracht over WCA waarin staat dat documenten steeds vaker automatisch door machines gecreëerd gaan worden. De voorspelling luidt dat in 2020 bij 65% van de organisaties de focus van het documentproces ligt op automatische creatie en verwerking. Dat strookt met onze visie rondom verdere toepassingen op het gebied van Bots en Process Automation. Deze vooruitgang houdt in dat we steeds beter en geautomatiseerd gaan werken. Dus geen papieren meer in vullen, scannen of het OCR-en van gegevens. Maar wel: geoptimaliseerde documenten voor alle apparaten, automatische processen die Agile zijn en de mogelijkheid om snel workflows aan te passen. Maar nog niet iedereen is zover.

Java niet de oplossing

Vandaag de dag zie ik organisaties een blik Java programmeurs opentrekken zodra er wat ontwikkeld moet worden. Dat gaat meestal wel goed voor de eerste ontwikkeling, maar zodra er wijzigingen komen of het proces wordt aangepast begint de ellende pas. Er is geen capaciteit, geen ontwikkelstandaard, verwarring over wie wat doet en dit ‘virus’ springt over naar andere processen. Dan ga je als organisatie niet meer vooruit, maar wordt die Java-ontwikkeling een blok aan je been.

Daarom vertegenwoordigen wij leveranciers die instaat zijn de om productiviteit te vergroten, juist ook na de eerste wijziging. Het Aragon rapport ondersteunt onze visie en erkent WCA als strategisch onderdeel van de klantreis.

Download

Wil je het rapport gratis lezen? Download het via de pagina van onze partner Intelledox.

Reageren is niet mogelijk.