Document Dialog viert 25-jarig jubileum

Op 1 april 1992 opgericht en nog steeds volop in beweging.

Al die tijd levert het bedrijf innovatieve oplossingen die organisaties ondersteunen bij het realiseren van veilige, relevante en persoonlijke klantcommunicatie.

“Dit jaar vieren we ons zilveren jubileum. Deze mijlpaal is een grote hulde waard aan onze vroegere en huidige collega’s en aan onze klanten in de Benelux,” aldus Patrick Roelandt, algemeen directeur bij Dialog Groep. We zijn trots op het feit dat we een mooie klantenkring hebben opgebouwd.”

jubileum Document Dialog

Het doel van Document Dialog is altijd geweest dat onze klanten de dialoog met hun klanten aangaan op een maximaal flexibele en efficiënte manier. De eerste jaren was dat voornamelijk op het gebied van documentcreatie, -ontwikkeling en outputmanagement. Documentintensieve organisaties als utiliteitsbedrijven, verzekeringsmaatschappijen, banken, overheden, uitvoeringsinstanties, uitgeverijen en telecombedrijven behoren tot de doelgroep. “De afgelopen 25 jaar heeft Document Dialog steeds verbeteringen in haar product- en dienstenaanbod aangebracht. We zijn als organisatie gegroeid. Ik ben trots op onze medewerkers en in het bijzonder op Roberto Nagel M-EDP die al vanaf de oprichting deel uitmaakt van ons team. En natuurlijk onze klanten die ons al die jaren trouw zijn gebleven,” aldus Jaap Nieboer die nog steeds nauw betrokken is bij Document Dialog als consultant.

De doelgroep is niet veranderd, maar onder invloed van de digitalisering en de opkomst van social media hebben wij ons product- en dienstenportfolio in de afgelopen jaren flink uitgebreid. Bij deze organisaties zijn er veel klantcontactmomenten bijgekomen, zoals: web, e-mail, sms, push, maar ook video, social media en intra-/extranet.

Document Dialog heeft daarmee de basis gelegd voor Dialog Groep, die in verschillende labels diensten en oplossingen levert op het gebied van social media, interactieve gepersonaliseerde video, social intranet en klantportalen. Naast de meer transactionele communicatieoplossingen, bieden we ook oplossingen op het gebied van marketing- en campagnemanagement. De rode draad blijft dat we werken met best-of-breed standaardoplossingen waar wij expert in zijn. Ook de komende 25 jaar blijven we keihard werken om onze klanten te ondersteunen bij het halen van hun doelstellingen.

Vandaag taart is de taart op kantoor aangesneden door Patrick Roelandt en Jaap Nieboer en genieten onze klanten van een taart op hun locatie.

Reageren is niet mogelijk.