Dialog Groep

Document Dialog is een onderdeel van de Dialog Groep, waarbinnen verschillende labels werken aan dezelfde missie voor haar klanten.

Dialog Groep, Patrick Roelandt: Transitie

Missie

Dialog Groep is dé leidende speler in de Benelux-markt als het gaat over bedrijven gerichter, via elk mogelijk communicatiekanaal in dialoog te brengen met hun interne en externe stakeholders. Ons einddoel is het verbeteren van jouw bedrijfsresultaten door relevantie, bereik en impact te vergroten. Dat doen we omnichannel; van sms tot PDF en van social mediabericht tot gepersonaliseerde interactieve video, vanuit een aantal gespecialiseerde labels.

 

 

 

Kernwaarden

Dialog Groep streeft ernaar een “best place to work” duurzame werkgever zijn. Waar plezier, innovatie, ondernemerschap en (maatschappelijke) verantwoordelijkheid worden gecombineerd met discipline om een zo goed mogelijk bedrijfsresultaat neer te zetten. Er wordt integer en respectvol met elkaar en met klanten omgegaan. We streven naar diversiteit in samenstelling en denken. Wij werken politiekloos samen als één team met één doel en praten niet over, maar met elkaar.