De Workshop

Om een goed inzicht in de mogelijkheden van gepersonaliseerde, interactieve video te krijgen, bieden wij een gratis Discovery Workshop aan. Hierin behandelen we onder andere:

  • Jullie bedrijfsdoelstellingen en hoe video hierbij kan helpen.
  • Het doel van de video (informatie, instructie, service, up- en cross sell of een mix).
  • Voorbeelden, use cases en eerder behaalde resultaten.
  • De mogelijkheid voor een use case binnen jouw organisatie.
  • De initiatieven voor de korte en lange termijn.

Maak een afspraak

Wil je direct een afspraak maken voor een Discovery Workshop? Geef dan hieronder je voorkeuren aan voor de afspraak door een datum, dagdeel en locatie voor te stellen. Je kunt ons ook altijd telefonisch of per e-mail bereiken.

Ik wil de Discovery Workshop volgen in BunnikIk wil de Discovery Workshop volgen op een door mij aangegeven locatie, s.v.p. invullen in onderstaand veld

Voorkeur datum *:

Kies dagdeel *:

Wat levert het op?

Na de workshop ga je naar huis met kennis van de mogelijkheden en heb je een idee wat de toegevoegde waarde kan zijn voor jouw organisatie. Je hebt een goed beeld van welke doelstellingen met de inzet van gepersonaliseerde, interactieve video kunnen worden verbeterd. De sessie heeft een interactieve opzet, waar bij voorkeur alle betrokken stakeholders aanwezig zijn. Hij duurt gemiddeld 2 uur en kan op locatie plaatsvinden of bij ons in Bunnik. Deze workshop wordt gevolgd door een presentatie en toelichting over de storyflow en een indicatie van de benodigde investering.

Onze werkwijze: denk groot, begin klein

Bij het creëren van een interactieve, gepersonaliseerde video is onze aanpak gericht op een structurele en bedrijfsbrede inzet. Dit omdat alle afdelingen die het contact willen verbeteren met klanten, medewerkers of relaties, baat hebben bij de inzet van interactieve en gepersonaliseerde video. Onze werkwijze omvat daarom:

  • Een analyse van de impact op de organisatie en medewerkers.
  • Het definiëren van een use case.
  • Het opzetten van een storyboard en workflow.
  • En het samen creëren van de video.

Waarom een interactieve, gepersonaliseerde video inzetten?

Korst samengevat draagt video bij aan doelstellingen om de omzet te vergroten, kosten te verlagen, de beleving van de klant te optimaliseren en om mensen te informeren of te inspireren. Het succes van de video kan gemeten worden met onder andere deze metrics:

Geïnteresseerd in onze video-oplossing? Wij nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Wil je liever eerst nog wat meer weten, bekijk dan de voorbeelden op deze pagina.