Samen staan we sterk

Ook binnen Document Dialog werken we continue aan het opbouwen van kennis en zijn we benieuwd naar ontwikkelingen bij onze partners. Vandaar dat Dennis Koorn en ik afgelopen week aanwezig zijn geweest bij de Europese partnerconferentie van onze partner Pitney Bowes in Rome. Dankzij onze klanten hebben wij tijdens deze conferentie een mooie blijk van waardering ontvangen in de vorm van een award: de EMEA Systems Integrator Partner Award voor Customer Engagement Solutions.

Ontwikkelingen

Drie dagen lang hebben we deelgenomen aan sessies boordevol informatie over strategie en nieuwe ontwikkelingen van Pitney Bowes. Er was veel (hands-on) aandacht voor de nieuwe producten voor digitaal communiceren (EngageOne® Connect), persoonlijke interactieve video (EngageOne® Video), maar vooral ook de chatbotoplossing waar in rap tempo functionaliteit aan wordt toegevoegd (EngageOne® Converse).

Het aantal integraties tussen de producten in de EngageOne® Suite neemt toe. Zo kun je vanuit EngageOne® Compose (traditionele PDF, print en mailcommunicatie) EngageOne® Video aansturen. Binnen Connect is het nu mogelijk om templates uit Compose in te zien en te versturen als bijlage in een mail of webpagina. Ook kan worden geëscaleerd naar print en er is inmiddels ook een integratie met het digitale archiefproduct EngageOne® Vault vanuit bijna alle oplossingen.

De voor Document Dialog relatief nieuwe terreinen als data-integratie, -kwaliteit en -analytics kwamen ook aan bod en geven goede inzichten over wat dit kan betekenen voor onze klanten.

Pitney Bowes heeft ook de partnerondersteuning flink verbeterd, door onder ander het implementeren van een overzichtelijke partnerportal met veel sales- en productondersteunende assets. Daarnaast is het mogelijk om Proof-of-Concept-support te krijgen via Pitney Bowes en hebben we de beschikking over interactieve demoportals en Sandbox-omgevingen om sneller relevante demo’s aan onze klanten te kunnen geven.

Nieuwe projecten

Deze conferentie heeft ons veel vertrouwen gegeven in de nieuwe ontwikkelingen en de visie van Pitney Bowes, waardoor we onze inspanningen op innovatiegebied zeker gaan versterken. Wij zoeken nog steeds naar bedrijven die met ons op bovenstaande gebieden vernieuwende pilots willen doen, zoals: interactieve video voor lijfrentepolissen, die we recentelijk voor een grote verzekeraar hebben uitgewerkt of een interactieve bespaarexpert op basis van interactieve formulieren, workflow en output management voor een grote bank.

Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

Patrick Roelandt & Dennis Koorn

 

Reageren is niet mogelijk.