27 juni 2017 congres over innoveren in verzekeringsland – am:innosurance

De klant kiest zelf en eist een ‘faster en smarter’ klantreis

Innoveren is voor verzekeraars erg lastig. De bestaande business loopt nog door en tegelijkertijd zijn de bedreigingen wel aanwezig. Hoe innoveer je nu naast je bestaande activiteiten? Waar let je op bij investeringen in start ups?
Kom op 27 juni 2017 naar het congres over innoveren in verzekeringsland: am:innosurance.

In de huidige 24-uurseconomie en met een overvloed aan communicatiekanalen is het daadwerkelijk bereiken van mensen een groeiende uitdaging. Klanten kiezen zelf wanneer en hoe ze communiceren en verwachten een consistente klantbeleving. De verzekeraar die dit het beste op orde heeft, wint.

De digitale transformatie in verzekeringsland is in volle gang en richt zich tot nu toe grotendeels op de voorkant. Online portals, digitale processen en mobiele apps zijn steeds beter afgestemd op de wensen van de klant. Helaas zijn veel van deze innovaties doorgevoerd rondom acquisitie en bedacht vanuit silo’s. Veel maatwerk in webtechnologie, gebouwd met achterliggende processen die vaak (nog) niet goed digitaal zijn ingericht. Dit resulteert in lange doorlooptijden, weinig flexibiliteit en een hoge werkdruk. Maar ook in een slechte klantbeleving.

Inspiratie 

Tijdens dit event krijg je als verzekeraar volop inspiratie aangereikt. Get Smarter & Faster! Drie verzekeraars vertellen over hun innovatiestrategie: hoe pakken ze het aan? Op interactieve wijze worden er diverse cases besproken en ontvang je tips.

Educatie

Welke technologie is nu echt maatgevend? En hoe krijg je de juiste mensen aan boord? am:innosurance is dit keer wat praktischer dan voorheen. Het draait nu om verzekeraars die echt wat doen op innovatiegebied. En hun ervaringen delen. Maar daarnaast zijn er ook natuurlijk weer inspirerende en bevlogen sprekers aan het woord die je echt verder helpen op het gebied van innovatie en technologie.

Digital Transformation use cases

Versnel je digitale transformatie

Onze aanpak verbindt klant en organisatie en leidt tot betere customer engagement door:

  • Connected customer journeys.
  • Closed loop communicatie door geautomatiseerde processen.
  • Event-gedreven communicatie; persoonlijk, relevant en interactief.
  • Kanaalkeuze voor zowel klant als organisatie.
  • Alle kanalen; digital first, mobile first, app, web, video.

 

Verzekeringen zijn gebaseerd op vertrouwen. Als verzekeraar moet je slimmer en sneller zijn dan je concurrent. Benut je de mogelijkheden van het digitale tijdperk en stem je informatie, data en digitale technologie af op de klant, dan bereik je je doel en ben je in staat om je klant centraal te stellen.

Doe gratis de quickscan op 27 juni

Hoe ver is jouw organisatie met de digitale transformatie? Tijdens am:innosurance overtuigen wij je graag van onze aanpak. Doe ter plekke onze Digitale Transformatie-quickscan en zie direct welke kansen er in jouw organisatie zijn voor: meer selfservice, een betere klantbeleving, snellere time-to-market en lagere kosten.

Ontvang een kortingscode voor gratis toegang


Ja, ik ontvang graag de kortingscode voor gratis toegang am:innosuranceIk ben verhinderd, maar ik blijf graag op de hoogte van toekomstige sessies.


Dialog Groep helpt bedrijven gerichter on- en offline in dialoog te brengen met hun interne en externe stakeholders. Onze visie is dat engagement van klanten, medewerkers en leveranciers leidt tot betere bedrijfsresultaten. Onze digitale transformatieoplossingen zorgen ervoor dat je op alle kanalen interactiever, relevanter en persoonlijker communiceert en samenwerkt. Onze oplossingen passen in deze visie en hebben een aantal unieke en onderscheidende kenmerken. Laat ons helpen je NPS te verhogen en je Customer Effort Score te verlagen door je digitale transformatie te versnellen.

Reageren is niet mogelijk.